zoek op deze site
English Deutsch Fran├žais

Vitrines in zicht

zondag 17 mei 2020
Met de crowdfundingsactie om de eerste nieuwe vitrines te laten maken door onze ‘locals, firma Velthout uit Graft, zijn we bij € 1800 aangeland! Om die vitrines – een hoge en lage – te realiseren, is € 2100 euro nog.  Dat is een opsteker van jewelste!  Geeft u het laatste financiële zetje?

Donateurs kunnen een bedrag € 50 overmaken  op het rekeningnummer van Museum In ’t Houten Huis in De Rijp: NL77 ABNA 0843 5916 84 onder vermelding ‘vitrine’. Minder of meer geld doneren mag ook maar dat heeft invloed op de tegenprestaties die geleverd worden.
De wens van Museum In ’t Houten Huis is om te  investeren in duurzame museummeubels. Guus en Laura van fa. Velthout hebben goed naar de wens geluisterd en mooie houten vitrines met glas ontworpen van essenhout. De crowdfunding voor nieuwe vitrines is ingegeven om het jonge timmerbedrijf te supporten maar is meteen een mooie start om gefaseerd de vitrines, aan te schaffen. Het museum zoekt daarnaast verder naar andere fondsen.

Uiteindelijk streven we naar totaal 8 vitrines.

Firma Velthout maakt gebruik van speciaal in Noord-Holland gekapte en verwerkt essenhout.Guus en Laura gaan het proces van hout tot vitrine vastleggen op een film, zodat deze voor diverse promotionele doeleinden kan worden gebruikt.Categorieën: nieuws
Tags: