zoek op deze site
English Deutsch Fran├žais

Welkom terug!

zondag 24 mei 2020
Gelukkig openen wij de deuren van Museum In ’t Houten Huis vanaf 1 juni (Tweede Pinkersterdag zijn we ook open!) van donderdag tot en met zondag. De openstelling is ingericht op de anderhalve meter samenleving. Wel is het nodig te reserveren via reserveren@houtenhuis.nl Middels diverse tijdslots kunt u een keuze maken op welke datum, rond welk tijdstip u ons wilt bezoeken. Na een aanvraag krijgt u van ons zo spoedig mogelijk een bevestiging. Komt u op de bonnefooi, dan bestaat de mogelijkheid dat het bezoek – op dat moment – niet mogelijk is.
Om de contactmomenten van onze vrijwilligers te beperken, gaan we inzetten op pinbetaling. Ook zorgen we ervoor dat u zelf de museumkaart kunt scannen.  Vervolgens wordt u uitgelegd welke routing u het beste kunt volgen. In het museum kunt u de hightlighttour volgen en/of de tijdelijke tentoonstellingen bezoeken Verder zorgen we voor voldoende hygiënische mogelijkheden. De museumshop en boekverkoop is wel mogelijk, echter zonder inzage-exemplaren. Koffie mag alleen gedronken worden op het terras buiten, waarbij maximaal 2 personen aan een tafeltje mogen zitten. En voor alles geldt: anderhalve meter afstand bewaren.

Het is allemaal niet wereldschokkend maar we willen graag het risico op besmetting voor onze bezoekers en vrijwilligers zo gering mogelijk laten zijn.

Laat het u niet weerhouden ons (weer) te bezoeken!
Foto: Opening van Historisch Museum De Rijp in 1938Categorieën: nieuws
Tags: