zoek op deze site
English Deutsch Fran├žais

Museum beperkt open

maandag 29 juni 2020

Het museum is sinds 1 juni weer open. Bezoekers weten ons weer te vinden. Het reserveren is een eenvoudige druk op de knop geworden. De Covid 19 maatregelen worden versoepeld. Allemaal goed nieuws. 
Museum In ’t Houten Huis draait op medewerking van vele vrijwilligers en op zich hebben we daar geen klagen over. Natuurlijk; het kan altijd meer. De paradox op dit moment is dat we wel weer meer bezoekers ontvangen maar dat er te weinig gastdames en – heren inzetbaar zijn. Veel van hen zijn door de coranacrisis – zeer zeker terecht – nog huiverig zijn om achter de balie plaats te nemen. 
Daarom kunnen wij maar beperkt open en moeten van een 36-urige bezoekweek naar slechts 16 uur per week. Deze oproep is eenvoudig en gemeend: laat onze bezoekers niet voor een gesloten deur staan. Heeft u nog wat uren over in de week en vindt u het leuk met mensen om te gaan en gastheer of gastdame van ons museum te worden?
Informeer  vrijblijvend via museum@houtenhuis.nl of bel 0299 – 671 286.

Reserveren
Nog even over dat reserveringssysteem. Als u naar www.houtenhuis.nl gaat, dan ontdekt u een  groene button met de tekst ‘selecteer een datum’.  Vervolgens kiest u de datum van bezoek en het tijdsblok plus het type toegangsbewijs uit. Daarna betaalt u het toegangsbewijs online, voor zoverre van toepassing (museumkaart is gratis). Het geprinte bewijs (PDF) neemt u mee naar het museum.

Zomerreces
Dit is de laatste nieuwsbrief voor de zomer. In augustus komen we weer graag bij u terug!


Categorieën: nieuws
Tags: