zoek op deze site
English Deutsch Fran├žais

Een memorabel jaar

van woensdag 16 december 2020 tot woensdag 16 december 2020


We doen de deuren even dicht.
Blijf gezond met elkaar.
We ontvangen u graag weer op 20 januari 2021.

Die tekst prijkt op de voordeur van Museum In ’t Houten Huis. Voor de derde keer in 2020 gaan de deuren op slot om het coronavirus te beteugelen. Ruim een kwart jaar dicht en restricties voor activiteiten en openstelling; het was me het jaartje wel. Vrijwilligers stonden in de stand-by modus maar een flink aantal kwam niet uit de startblokken, ook omdat raadhuis Graft dicht bleef en de Maria-Lijntje aan wal bleef.  De jaarlijkse dag voor vrijwilligers gaat naar volgend jaar, net als vele andere plannen. Een kerstpakket met streekgerechten, verzorgd door Jaap Klaver, is bij de vrijwilligers bezorgd als dank voor hun steun in dit memorabele jaar. 

Achter de schermen is doorgewerkt aan nieuwe projecten, aan educatie, voorbereidingen voor tentoonstellingen. Er is geld verworven voor de exploitatie van het museum voor 2021 en sponsors zijn benaderd voor nieuwe activiteiten en projecten. En daar zit een hoop potentie voor een mooi vervolg in het komende jaar.

In de nieuwsbrieven die volgen – dit jaar zijn er 16 uitgegeven – houden we u graag op de hoogte van deze ontwikkelingen.

Het bestuur en medewerkers van Museum In ’t Houten Huis wensen u hele fijne, misschien wel rustige, kerstdagen en een hoopvol 2021. Graag zien we u in goede gezondheid terug in het museum, raadhuis Graft of op de Maria-Lijntje.

Categorieën: nieuws
Tags: