zoek op deze site
English Deutsch Fran├žais

Audiotour op komst

van woensdag 16 december 2020 tot woensdag 16 december 2020


Voor de bezoeker van de vaste presentatie heeft het museum 16 hoogtepunten uitgelicht  en beschreven. Deze highlight tour kunnen wij nu als audiotour aanbieden. Een professionele ‘stem’ gaat het verhaal inspreken bij een studio. Hiervoor is nu geld.

Het museum schreef: “Het beleven van een bezoek aan het museum, zeker in deze coronatijd, ligt onder vuur doordat de bezoeker huiverig is voor een rondleiding, het museum huiverig voor een grotere groep rondgeleide personen en vrijwillige rondleiders huiverig voor contacten met de bezoeker. Dat heeft invloed op de beleving omdat het museum tot op heden vooral tekstueel informatie overdraagt. Die beleving wordt verbeterd – ook in de wereld na de pandemie – met een audiotour.”

Het Prins Bernard Cultuurfonds antwoordde: “Tot ons genoegen kunnen wij u meedelen dat het Prins Bernhard Cultuurfonds heeft besloten u een bijdrage toe te kennen van maximaal € 5.000 voor het hierboven genoemde project. De adviseurs van het Cultuurfonds zijn overtuigd dat met een bijdrage aan dit initiatief de educatie en het publieksbereik van de organisatie verder wordt versterkt. Daarnaast waardeert men de betrokkenheid en grote inzet van de vele vrijwilligers.”

Deze audiotour vervult een verrijking op het aanbod. Het kan ook worden ingezet voor verlevendiging van een tijdelijke tentoonstelling en is een mooie aanvulling voor ons educatieve aanbod.

Categorieën: nieuws
Tags: