zoek op deze site
English Deutsch Fran├žais

Fotowedstrijd verlengd

woensdag 3 februari 2021


We hebben al prachtige inzendingen binnen van deelnemers die meedoen aan onze fotowedstrijd. Om corona in beeld te vangen, nodigen wij amateurfotografen uit mee te doen aan de fotowedstrijd van Museum In ’t Houten Huis. Het museum exposeert een selectie in de galerij van het museum, die na de lockdownperiode te zien is. De deadline van inzending is verlengd tot zondag 7 februari 2021. 
De digitale inzending kan gemaild worden naar museum@houtenhuis.nl

De foto’s ontvangt het museum graag digitaal (hoge resolutie; 3Mb is een minimale vereiste) . Daarbij ontvangen wij naam, leeftijd en omschrijving van de foto. Ook geeft u toestemming voor gebruik van de foto voor alle vormen van promotie, media en voor de tentoonstelling. De selectie wordt tentoongesteld vanaf het moment dat de musea weer open mogen.

Lege straten, lange rijen wachtenden, anderhalve meter, mondkapjes, gesloten horeca, thuiswerken. Er is nogal wat aan de hand dat zich prachtig laat vastleggen op de foto. De genoemde clichés zijn welkom maar ook creatieve verbeelding van de gevolgen van het corovirus zien we graag in de mailbox.

Jury
Met een kleine jury van plaatselijke vakbekwame mensen beoordelen wij de inzending. Daaruit volgt een selectie van werk dat wij gaan inlijsten. Over de uitslag en de keuze wordt niet gecorrespondeerd. De drie winnaars ontvangen hun foto fraai ingelijst, waarbij de criteria door de vakjury wordt opgesteld.

 
Foto: Geertje Roelofsen

Categorieën: nieuws
Tags: