zoek op deze site
English Deutsch Fran├žais

Raadhuis Graft (gratis) open

woensdag 21 juli 2021


Het Grafter raadhuis is vanaf 17 juli weer open in de weekenden van 13.00 tot 17.00 uur. Nieuw is dat de toegang gratis is om de drempel te verlagen het raadhuis eens van binnen te bekijken. Behalve het prachtige pand zijn er ook foto’s te bewonderen. Het gaat om beelden rond de fotowedstrijd ‘Vang corona in beeld’, die eerder in Museum In ’t Houten Huis te zien waren. Vrijwilligers zijn aanwezig om bezoekers te ontvangen.
Lege straten, lange rijen wachtenden, anderhalve meter, mondkapjes, gesloten horeca, thuiswerken. Er was nogal wat aan de hand het afgelopen jaar met Covid 19, dat zich prachtig laat vastleggen. Veel amateurfotografen hebben gehoor gegeven aan die uitdaging. Uit de inzendingen heeft een vakbekwame jury de inzendingen beoordeeld. Daaruit volgde een selectie van werk dat nu in raadhuis Graft is te zien. De overige inzendingen zijn op een beeldscherm te zien.
Museum In 't Houten Huis organiseert de tijdelijke tentoonstellingen het raadhuis.
 
Het raadhuis van Graft is gratis geopend vanaf 17 juli tot en met eind september in de weekenden van 13.00 – 17.00 uur. Het raadhuis is niet te missen in het straatbeeld van Graft maar als adres heeft het Raadhuisstraat 22.


Categorieën: nieuws
Tags: