zoek op deze site
English Deutsch Fran├žais

Crowdfunding voor vitrines

zondag 26 april 2020
Support je locals wordt nu ingekleurd door een actie vanuit Museum In ’t Houten Huis  om vitrines aan te kopen van timmerbedrijf Velthout uit Graft. De crowdfunding voor nieuwe vitrines is ingegeven om het jonge timmerbedrijf te supporten maar is meteen een mooie start om gefaseerd de vitrines, die ongeveer euro  per stuk kosten, aan te schaffen.
Donateur kunnen een bedrag € 50 * overmaken op het rekeningnummer van Museum In ’t Houten Huis in De Rijp: NL77 ABNA 0843 5916 84 onder vermelding ‘vitrine’.
 
De wens van Museum In ’t Houten Huis is om te  investeren in duurzame museummeubels. Guus en Laura van fa. Velthout hebben goed naar de wens geluisterd en mooie houten vitrines met glas ontworpen van essenhout.
 
Het gaat om ’t net nieuw gestarte bedrijf van de jonge meubelmakers Guus van Velthuijsen (21) en Laura Bosman (22) uit Graft. Guus werd in 2018 én in 2019 Nederlands kampioen meubelmaken. Een timmerbedrijf en Museum in ’t Houten Huis is een gouden combinatie om een plan voor nieuwe vitrines te verwezenlijken met een donatie door een crowdfundingsactie.
 
* Als tegenprestatie bij de donatie € 50 of meer,  voorziet in een aandenken (van hout) van Guus en Laura, een mooi vormgegeven aandeelpapier in de vitrine van Museum In ’t Houten Huis. Voor alle donateurs geldt een uitnodiging om bij de onthulling van de eerste vitrine te zijn in het museum. Dit gebeurt pas na het coronatijdperk en als het eerste streefbedrag van €  2000, voor twee vitrines,  is gehaald.
Voor het museum geldt de Culturele ANBI (RSIN 6122619). Als aftrekpost mag u uw gift met 1,25 vermenigvuldigen. Meer informatie op onze website: https://bit.ly/2RYsTyh

Categorieën: nieuws
Tags: